Wie zijn wij

Het bedrijf

Sinds 1997 is Avenda Promotionele Producten leverancier voor een uiteenlopende klantenkring: van scholen tot multinationals, onze snelle en accurate leveringen dragen zorg voor een grote tevredenheid en terugkerende klanten.

Voortkomend uit een textieldrukkerij is onze kennis op het gebied van textiel, dtp en druktechnieken zeer groot. Maar inmiddels hebben wij ook onze sporen verdiend op het gebied van relatiegeschenken. Sterker nog, veel van onze klanten vinden dat wij een verfrissende kijk hebben op de materie, en de juiste ondersteuning én producten aanbieden. Onze kracht ligt bij de bijzondere producten, eventueel speciaal voor uw gemaakt.

Wij houden van een uitdaging: snel, bewerkelijk, service.

Wij ondersteunen u graag om uw marketingplan tot een succes of om van uw waardering iets tastbaars te maken. Vertrouw op onze productkennis en laat ons tijdig meedenken!

Avenda maakt bedrijven zichtbaar!

De effectiviteit van relatiegeschenken is niet altijd even goed meetbaar. Vaak krijgt u als bedrijf een terugkoppeling van uw klant bij het geven, soms ook op een later moment "wat ik toen gekregen heb was zo handig, ik gebruik het nog steeds". Dat zijn de producten waar wij naar op zoek zijn: wij willen dat uw bedrijfsnaam zo lang mogelijk zichtbaar blijft en opvalt in de grote massa. Daar zijn wij goed in. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!.

Bezoek

Wij bezoeken met enige regelmaat onze klanten. Wilt u een persoonlijk gesprek met onze verkoopadviseur? Na een kort telefonisch intake gesprek komen we ook graag bij u langs!

Neem hier contact met ons op!