Kampeergerei

Outdoor geschenken met bedrukking

Steeds vaker wordt een buiten gerecreëerd. Sporten en activiteiten als wandelen, bergbeklimmen, skiën, paardrijden maar ook zeilen en zelfs picknicken zijn populair en kunnen als een outdoor activiteit worden aangemerkt. Steeds vaker worden dergelijke activiteiten ook bedrijfsmatig ingezet voor bijvoorbeeld teambuilding. Wij kunnen het passende relatiegeschenk met uw bedrijfslogo leveren voor een outdoor activiteit.
Lees meer

Rekenmachine met logo promotioneel relatiegeschenk

De rekenmachine of calculator is een apparaat waarop berekeningen kunnen worden uitgevoerd. Sommige rekenmachines zijn programmeerbaar, andere kunnen alleen basis berekeningen maken. Avenda heeft een grote collectie aan rekenmachines waarvan u hier slechts een klein gedeelte ziet. Wij hebben rekenmachines in alle maten: van een A4 rekenmachine tot een calculator voor in een agenda, Avenda kan het leveren met uw logo bedrukt of gegraveerd en ook voor individuele namen draaien wij onze hand niet om! Van promotionele kunststof rekenmachine via een all over bedrukte rekenmachine tot een hoogwaardige metalen calculator als relatiegeschenk; u vindt het bij Avenda. Avenda maakt bedrijven zichtbaar.
Lees meer

BBQ relatiegeschenken

Het hele jaar door BBQen! Gebruik een mooi schort, goed gereedschap en smullen maar. Van budget gril tang tot hoogwaardige Weber BBQ, wij kunnen van uw BBQ actie een succes maken.
Lees meer