Relatiegeschenk

Geef uw klant tastbare waardering door middel van een relatiegeschenk. Voor iedere klant en ieder budget is er een mogelijkheid om uw klanten voor de goede zakelijke relatie te bedanken.

De kracht van Avenda is het vinden van de juiste match: welk relatiegeschenk past bij uw klant, binnen het door u gestelde budget. De adviseurs van Avenda nemen u graag het werk uit handen door een verlengstuk van uw bedrijf te worden. Hierdoor zal het gekozen relatiegeschenk altijd binnen de huisstijl en bij de uistraling van uw bedrijf passen.

Daag ons eens uit! Laat Avenda het voor u passende relatiegeschenk vinden!

Relatiegeschenken Almere

Avenda is sinds 1997 in Almere gevestigd en levert relatiegeschenken en business gifts aan bedrijven in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg). Luxe relatiegeschenken De uitstraling van een relatiegeschenk bepaald bij de ontvanger de waarde. De waarde die u hecht aan uw relatie met de ontvanger, vaak uw klant. Luxe betekend niet meteen dat een relatiegeschenk duur moet zijn, ook bij een klein budget kunt u al indruk maken. Voor veel klanten binnen en buiten Almere hebben wij al mooie producten mogen maken. Avenda maakt bedrijven zichtbaar! Relatiegeschenk met bedrijfslogo Het is niet altijd nodig om op een geschenk een logo te plaatsen, soms maakt een logo op een product de waarde voor de ontvanger zelfs lager. Avenda kan ook speciale verpakkingen leveren of speciaal produceren, soms is een zogenaamde sleeve om de standaard verpakking al voldoende om uw logo aan de ontvanger te laten zien. Als het product goed gekozen is is een logo vaak niet eens nodig! Relatiegeschenk snel geleverd Wij kunnen veel relatiegeschenken binnen enkele dagen leveren, zelfs met een logo kunnen wij vaak binnen een week leveren. Onze standaard levertijd bedraagt circa 2 weken na ontvangst opdracht en logo bij orders waar een bedrukking of gravering nodig is, afhankelijk van het product.
Lees meer